Avocatul barbatului acuzat de pedofilie a declarat ca acesta si-a recunoscut faptele din 5 ianuarie 2018, dar si una similara din 2012. Acesta a adaugat ca este, in continuare, suspect in alte cazuri. 

UPDATE: Judecatoria Sectorului 6 a dispus marti arestarea preventiva pentru 30 de zile a politistului Eugen Stan, acuzat ca ar fi agresat doi copii intr-un lift din Capitala.

Decizia nu este definitiva, insa este executorie, iar Eugen Stan va fi dus in arestul Politiei Capitalei. Eugen Stan este acuzat de savarsirea a doua infractiuni de agresiune sexuala asupra unor minori.


Barbatul va fi prezentati instantei, marti, cu propunere de arestare preventiva.

"Da, intr-un final si-a recunoscut faptele. Sunt doua fapte pe care le-a recunoscut. Una din 2012 si aceasta din 5 ianuarie 2018. Este retinut pentru 24 de ore, ulterior, urmeaza ce o sa decida domnul procuror, sa mearga la instanta. Exista niste suspiciuni referitoare la alte fapte. Se afla in faza de cercetare. Urmeaza sa vedem daca exista probe si pentru alte fapte", a declarat Dumitra Constantin Adi, avocat, potrivit Digi24.ro.


Initial, Eugen Stan a recunoscut ca i-a pupat pe cei doi copii, dar a declarat ca nu a vrut sa le faca niciun rau.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.