Parchetul a dat publicitatii noi imagini in care este surprins barbatul care a agresat sexual doi copii in liftul unui bloc si face apel ca persoanele care detin informatii de interes sa apeleze numarul de urgenta 112. Au fost facute cercetari pe 50 de strazi si in 200 de blocuri.

Sambata, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei au preluat efectuarea urmaririi penale in cauza, cercetarile initiale fiind efectuate de Sectia 22 Politie.

In acest context, au fost extinse cercetarile initiale, fiind identificate si cercetate criminalistic alte zone in care autorul agresiunii a fost prezent. De asemenea, au fost efectuate investigatii intr-un perimetru extins - 50 de strazi, dintre care 9 principale, respectiv aproximativ 200 de blocuri. Au fost identificate alte 25 de camere de supraveghere video in perimetrul de interes, imaginile fiind ridicate in vederea exploatarii, se arata intr-un comunicat al Ministerului Public.

Tot sambata, cei doi copii au fost examinati la Institutul National de Medicina Legala „Mina Minovici”.

Totodata, sunt verificate informatiile cu privire la persoane ale caror semnalmente corespund cu cele ale autorului.



Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.