Presedintele Klaus Iohannis s-a aflat, sambata, la schi in Muntii Sureanu, pe domeniul schiabil din Romania aflat la cea mai mare altitudine, seful statului coborand de mai multe ori pe partii si fiind fotografiat de turisti.

Presedintele Klaus Iohannis s-a aflat pe partiile din Muntii Sureanu, sambata, si a stat in zona cateva ore in care a schiat, dar s-a si oprit din cand in cand pentru a se fotografia cu unii turisti care i-au solicitat acest lucru, scrie News.ro.

In una dintre fotografii, postata pe Facebook de un tanar din Alba Iulia, Klaus Iohannis apare asteptand la coada pentru a se urca in telescaunul de la baza partiei.

Presedintele Klaus Iohannis a devenit o prezenta aproape obisnuita pe partiile de schi din Muntii Sureanu, anul trecut fiind de cateva ori in zona. Prezenta sefului statului a fost marcata de fiecare data de turistrii care au reusit sa se fotografieze cu el, acestia postand fotografiile pe retelele de socializare.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.