UPDATE: Copilul in varsta de doi ani si patru luni disparut de acasa a fost gasit decedat la aproximativ 1.200 de metri de casa. "Am gasit acum copilul, decedat. N-are nicio urma, nu-i muscat de nimic. Cred ca-i mort din cursul noptii. A inghetat acolo", a spus purtatorul de cuvant al IPJ Suceava, Ionut Epureanu.

Potrivit IPJ Suceava, este vorba despre minorul David Samuel Farcas, din catunul Bahna, disparut din zona domiciliului din seara de 5 ianuarie.

"Cautarea a inceput de aseara, dar pe la 2,00 s-a sistat. Azi, la 6,00 a inceput. (...) Nu a fost gasit inca. Nu stim ce s-a intamplat. Parca a intrat in pamant, ca nu sunt pe acolo boscheti, haznale. Nu-mi dau seama", a declarat, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al IPJ Suceava, Ionut Epureanu.

La activitatile de cautare sunt folositi si caini de urma, camere de termoviziune si un elicopter apartinand Ministerului Afacerilor Interne.

Copilul are o inaltime de aproximativ 65 cm, parul negru, fata rotunda, ten masliniu, ochi caprui, fara semne particulare. La momentul disparitiei purta imbracaminte de culoare verde, avand ghete de culoare mov in picioare.

Din relatarile familiei, minorul a fost vazut ultima data jucandu-se in preajma casei.