Ancheta in cazul dublei sinucideri din Iasi vorbeste si despre o relatie extraconjugala a barbatului. 

Exista banuieli potrivit carora Bogdan Maleon ar fi avut o aventura extraconjugala, iar sotia sa intrase in depresie din cauza relatiei sotului, dar si a faptului ca pierduse de curand o sarcina, informeaza apropiati ai cuplului.

Din imaginile preluate de pe camerele de supraveghere reiese ca cei doi soti nu au parasit casa in ziua respectiva. Bogdan Maleon este singurul care a iesit pentru 10 minute la magazin. Astfel, este exclusa si varianta potrivit careia barbatul si-ar fi petrecut noaptea in alta parte, iar sotia s-a sinucis din cauza ca nu ar mai fi suportat infidelitatea acestuia.

Se pare ca Anda Maleon a fost cea care s-a spanzurat prima, in mansarda, dupa o disputa cu sotul sau. Cand si-a gasit sotia, barbatul i-a coborat trupul fara viata si s-ar fi spanzurat cu o curea, in acelasi loc, potrivit Stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.