O femeie si-a pierdut geanta intr-un restaurant din Arges. Angajatii au fost cei care au gasit-o si au predat-o Politiei. Oamenii legii au descoperit ca femeia avea in geanta 16.000 de euro. 

Femeia in varsta de 23 de ani din Braila, venea din Italia si se indrepta catre domiciliul iubitului sau, aflat in Targoviste. Cei doi s-au oprit la un restaurant pentru a lua masa, iar cand au parasit localul, femeia a uitat sa ia si geanta.

"Veneau din Italia si mergeau in Targoviste, acasa la concubinul femeii. Angajatii au gasit geanta si au vazut suma mare de bani, peste 16.000 de euro, si ne-au anuntat. Colegii mei au verificat interiorul si au gasit buletinul tinerei. Au luat legatura cu mama ei care mai departe si-a anuntat fiica. Politistii Sectiei de Politie Rurala Draganu au returnat femeii din Braila geanta, continand peste 16.000 euro. A venit inapoi, de la Targoviste. Era in stare de soc. A si zis ca nu credea ca exista asa ceva in Romania. Acum si-a recuperat banii”, a declarat Florin Popa, purtatorul de cuvant al Politiei Arges, potrivit Mediafax.ro.

Potrivit spuselor tinerei, banii erau destinati achizitionarii unui apartament in Targoviste.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.