Sapte persoane au fost ranite, dupa ce patru autovehicule s-au lovit pe Drumul Judetean 106 A, intre Rasinari si Paltinis.

La fata locului s-au deplasat echipaje SMURD si de la Serviciul Judetean de Ambulanta, victimele, printre care si un copil, fiind transportate constiente la spital.

"Trei echipaje medicale SMURD au intervenit la un accident rutier, soldat cu victime multiple. Echipajele medicale SMURD, din cadrul ISU Sibiu, au acordat ingrijiri medicale de urgenta unui numar de sapte persoane ranite. Dintre acestea, sase adulti si un copil in varsta de doi ani. Cele sapte persoane prezentau traumatisme de diverse tipuri. Toate cele sapte victime erau constiente. Acestea au fost transportate la unitatea de primiri urgente al spitalului judetean din municipiul Sibiu", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Sibiu, Ramona Nistor.

O ancheta a fost deschisa in acest caz pentru a se stabili circumstantele in care s-a produs accidentul, scrie digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.