Politia din Craiova a deschis o ancheta in cazul unui barbat in varsta de 52 de ani, care a murit ieri intr-un hipermarket, dupa ce un container cu electrocasnice a cazut peste el. 

Autoritatile sunt de parere ca vinovat se face un angajat al magazinului, care a manevrat gresit un motostivuitor si containerul s-a prabusit peste barbatul care venise se faca cumparaturi.

"Un angajat al supermarketului a manevrat gresit un motostivuitor, iar un container de marfa a cazut peste un barbat care se afla la cumparaturi. Initial s-a facut dosar pentru vatamare corporala din culpa si acum, odata cu decesul persoanei, o sa se schimbe incadrarea juridica pe ucidere din culpa”, a afirmat purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, Mihaela Gird, potrivit Digi24.ro.

Desi a fost transportat de urgenta la spitalul din Craiova, barbatul a murit dupa cateva ore.

Pe numele angajatului a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

Barbatul in varsta de 52 de ani, din Motru, a murit miercuri dupa amiaza.

Reactia Selgros Cash & Carry

"Compania isi exprima regretul profund pentru pierderea unei vieti omenesti. Este si va fi alaturi de familia victimei, care a fost contactata. Compania face tot ce ii sta in putere pentru a o ajuta", au declarat joi reprezentantii magazinului.

Acestia au anuntat ca vor colabora cu organele de ancheta pentru a stabili conditiile in care s-a produs tragedia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.