Un sofer a intrat cu masina in mod deliberat in sediul Partidului Social-Democrat (SPD) din Berlin duminica seara, dupa care a spus politiei ca a vrut sa se sinucida. 

Barbatul, in varsta de 58 de ani, a suferit rani minore in accident si a fost dus la spital, a anuntat politia, adaugand ca soferul este cercetat pentru tentativa de incendiere dupa ce mai multe canistre de benzina si sticle continand un lichid au fost descoperite in masina.

Se pare ca dupa impact masina ar fi luat foc, imagini luate de la fata locului aratand piese metalice si husele de la scaunele masinii topite.

Nu se stie daca in cladire avea loc un eveniment in momentul accidentului, potrivit Agerpres.ro.

Partidul Social-Democrat a fost partener in guvernul de coalitie condus de cancelarul Angela Merkel si in prezent negociaza cu Uniunea Crestin-Democrata (CDU) si aripa sa bavareza Uniunea Crestin-Sociala (CSU) in vederea crearii unei alte "mari coalitii" dupa alegerile legislative din septembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.