Aproximativ 300 de protestatari fata de proiectele de modificare a legilor justitiei care s-au adunat in Piata Victoriei, sambata seara, au pornit in mars catre Palatul Parlamentului, in jurul orei 19,00.

Coloana de manifestanti se deplaseaza pe banda de biciclete de pe Calea Victoriei, flancata de efectivele de jandarmi.

Protestatarii poarta pancarte cu mesaje cum ar fi "Toti pentru Justitie", "Justitie, nu coruptie", "Nu vrem sa fim o natie de hoti" si scandeaza lozinci - "Hotii, hotii, hotii", "DNA, sa vina sa va ia", "Mos Craciun, de Sarbatori scapa-ne de infractori"

Manifestantii au inceput sa se stranga in Piata Victoriei dupa ora 16:30, ei dandu-si intalnire prin anunturile pe retelele de socializare. Actiunea de sambata seara se intituleaza "Toti pentru Justitiei si Democratie! Diaspora iese in strada!".


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.