Carmen Iohannis a facut, miercuri, o vizita la centrul de zi al Fundatiei UCOS - "Un copil, o speranta" din Sibiu si le-a oferit cadouri copiilor. Prima doamna a fost insotita de elevi ai Colegiului "Gheorghe Lazar", unde este profesoara. 

Carmen Iohannis a tinut sa transmita un mesaj de incurajare parintilor copiilor cu autism, sindrom Down si alte dizabilitati.

"Sunteti demni de toata lauda, sunteti mult mai deosebiti si mai speciali decat orice alt parinte. Va multumim ca ne dati cate o lectie cu copiii dumneavoastra si pentru faptul ca aveti incredere si speranta, asa cum si noi avem, ca acesti copii se vor integra foarte bine in societate si ca ne vor bucura in continuare cu realizarile lor, fiecare in domeniul pe care si-l va alege. Sunt exemple diverse si multiple in lumea aceasta de copii cu aceasta tulburare care au reusit foarte bine in viata. Va doresc Craciun binecuvantat, bunul Dumnezeu sa va ocroteasca in continuare si sa va dea putere si sa stiti ca sunt convinsa ca ii iubeste mai mult pe copiii dumneavoastra decat pe oricare alt copil care se considera altfel”, le-a spus Carmen Iohannis parintilor prezenti la serbare, potrivit Libertatea.ro.

Prima doamna a asistat la un program realizat de copiii centrului.

"Serbarea noastra este una scurta, pe masura posibilitatilor acestor copii", a declarat presedintele Fundatiei UCOS, Elena Miruna Tudorache.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.