O femeie in varsta de 95 de ani a fost lovita de doi talhari care au patruns in locuinta ei din Rupea, Brasov, pentru a fura mancare. 

Batrana a fost transportata la spital, unde a primit ingrijiri medicale.

Politistii au dispus retinerea a doi barbati de 25, respectiv 39 de ani, suspectati de talharie calificata. Potrivit politiei orasului Rupea, cei doi au patruns in imobilul batranei de 95 de ani printr-o usa neasigurata, pe 17 decembrie, in jurul orei 04:30.

Scopul celor doi barbati era sa fure mancare, insa batrana s-a trezit de zgomotele care se auzeau din bucatarie, informeaza purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Brasov, Gabriela Dinu.

"Alertata de zgomotele produse, proprietara locuintei, o femeie de 95 de ani, i-ar fi surprins pe cei doi si ar fi strigat dupa ajutor. Pentru a-si asigura scaparea, barbatii i-ar fi aplicat femeii mai multe lovituri in zona capului si ar fi abandonat produsele sustrase, dupa care ar fi parasit locuinta. Persoana vatamata a avut nevoie de ingrijiri medicale si a fost transportata la Spitalul Cinic Judetean de Urgenta Brasov“, a spus Gabriela Dinu, potrivit Libertatea.ro.

Cu ajutorul unui caine de urma, politistii au dat repede de cei doi barbati, pe numele carora au dispus un mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.