Apel pentru salvarea fetitei de patru ani, grav ranite in urma accidentului de sambta, din Harman, Brasov. Tatal sau, jandarmul Florin Cioanca a murit alaturi de cealalata fiica a sa, in varsta de trei ani, in accidentul in care au fost implicate patru masini. 

Colegii jandarmului au cerut oamenilor sa doneze sange pentru cealalta fetita, care se afla in stare grav.

„Fetita colegului nostru, sublocotenent Cioanca Florin, decedat ieri intr-un grav accident rutier produs in localitatea Harman, are nevoie urgenta de noi! Cei care doresc sa ajute se pot prezenta, oriunde in tara, la centrele locale de transfuzii, si sa doneze pentru Cioanca Miroslava, internata la Spitalul de Pediatrie Brasov. Fetita are nevoie de sange grupa BIII RH Negativ. Indiferent de grupa de sange pe care o aveti, donarea ajuta la salvarea vietii acestui copil. Multumim”, a anuntat Jandarmeria, potrivit Libertatea.ro.

In accidentul de sambata au murit patru persoane.

Soferita care a provocat accidentul si pasagera sa au scapat cu rani usoare. Politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.