Compania Metrorex informeaza, vineri, ca in urma incidentelor de la metrou, mecanicii trenurilor au fost reinstruiti pentru a acorda atentie sporita atunci cand intra in statii si pentru a lua masurile potrivite pentru franarea din timp a trenurilor, in situatii de urgenta. 

"Pentru evitarea unor evenimente neplacute, Metrorex in colaborare cu Politia Metrou recomanda tuturor calatorilor pastrarea distantei fata de marginea peronului, marcata cu o linie de siguranta. In acest sens se transmit anunturi mai dese prin instalatiile de sonorizare din statiile de metrou. De asemenea, mecanicii trenurilor de metrou au fost reinstruiti pentru acordarea de atentie suplimentara la intrarea la peroanele statiilor si luarea tuturor masurilor pentru franarea din timp a trenurilor in caz de urgenta”, se arata in comunicatul transmis de Metrorex.

Compania recomanda tuturor cetatenilor care se afla in situatii de urgenta sa apeleze numarul national 112.

In acelasi timp, Politia Capitalei, prin purtatorul de cuvant Diana Sarca, precizeaza ca cetatenii trebuie sa isi pastreze calmul, intrucat oamenii legii patruleaza constant in statiile de metrou, imbracati in civil.

Dupa crima petrecuta marti seara, in aceasta dimineata, doua femei au fost amenintate verbal de o alta femeie, in statiile Unirii si Pipera.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.