Aproximativ 150 de persoane au participat, vineri, la un flashmob in fata sediului PSD din Sibiu. Manifestantii au fost imbracati in negru si tineau in maini oglinzi pe care au scris "Voi va vedeti?".

Aproximativ 150 de persoane imbracate in negru sau in culori inchise au participat, vineri, la un nou flashmob in fata sediului PSD din Sibiu, scrie News.ro.

Manifestantii au venit cu oglinzi pe care au scris "Voi va vedeti?", pe care le-au indreptat spre cladirea in care functioneaza organizatia judeteana a PSD Sibiu, aflata in zona centrala a orasului.

Protestul care dureaza de luni a fost intrerupt dupa 60 de ore de manifestatie continua, pe durata doliului national, dar protestatarii se reunesc, zilnic, la pranz, pentru un nou flashmob.

De joi pana vineri, peste drum de sediul PSD Sibiu, in perimetrul pe care protestatarii l-au numit "Zona libera de coruptie", au stat doua scaune negre, pe care a fost asezat portretul Regelui Mihai, cu o candela.

Protestatarii au transmis ca vor continua manifestarea si pe durata sptamanii viitoare.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.