Autoritatile din municipiul Buzau au activat planul rosu de interventie dupa ce un autoturism a intrat intr un grup de persoane aflate in fata Scolii generale nr. 1 din Buzau. Din primele informatii, ar fi ranite cel putin cinci persoane, iar la fata locului se afla mai multe ambulante. Masina era condusa de directoarea scolii.

UPDATE - Accidentul a fost provocat de catre directoarea institutiei, care conducea o masina automata si a prins un grup de persoane intre masina si poarta de fier a scolii, iar ulterior poarta s-a prabusit. Sase pietoni au fost transportati la spital, dar si cea care a provocat accidentul.

Conform informatiilor furnizate de Politie si de ISU Buzau, o masina a intrat intr-un grup de persoane - copii si parinti aflati in fata Scolii Generale nr. 1 din Buzau.

Primele date arata ca ar fi fost ranite cel putin cinci persoane. La fata locului sunt cinci ambulante si o masina de transport victime multiple.

Potrivit primelor informatii, la volanul masinii s-ar fi aflat directoarea Scolii Generale nr. 1, scrie News.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.