Peste o suta de persoane au participat, marti, la ora pranzului, la un flashmob in fata sediului PSD Sibiu, marcand implinirea a 24 de ore de la debutul protestului mut. Manifestantii sunt decisi sa protesteze in continuare si-i cheama alaturi de ei pe toti cei nemultumiti de activitatea Guvernului si de modul in care sunt modificate legile justitiei.

Peste o suta de persoane au participat, marti, la ora 12.00, la un flashmob in fata sediului organizatiei judetene a PSD Sibiu, aflat in centrul orasului. Manifestantii au purtat pancarte cu mesajul ”Toti pentru justitie” si bannere cu ”Va vedem”, protestul fiind organizat de comunitatea Facebook ”Va vedem din Sibiu”.

Pe durata actiunii, protestatarii au tinut telefoanele cu lanternele aprinse indreptate catre sediul partidului si au batut din picioare, fiind, de altfel, singurul zgomot facut in cele 15 minute ale flashmob-ului.

Protestul mut de la Sibiu dureaza deja de 24 de ore, fiind cel mai lung protest de pana acum.


Inca de luni, mai multe persoane stau in fata cladirii si sunt decise sa continue protestul, nemultumite de actiunile Guvernului si de modul in care se modifica legile justitiei. Aproximativ 30 de persoane au stat, pe toata durata noptii la protest, bine imbracate si cu ceai cald, scrie News.ro.

Protestatarii ii cheama alaturi pe toti sibienii nemultumiti care doresc ”o justitie independenta, nesubjugata politicului”.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.