O fetita in varsta de 9 ani a disparut, duminica seara, din apropierea blocului in care locuieste. Micuta din localitatea Petrila, Hunedoara, se intorcea de la cumparaturi impreuna cu bunica sa, care a lasat-o in apropierea locuintei. 

Bunica a lasat-o pe copila in apropierea blocului in care locuieste si s-a intors la serviciu. Micuta nu a mai ajuns acasa, astfel ca, dupa ore intregi de cautari, parintii au anuntat politia.

"La data de 11.12.2017, in jurul orei 01:45, la sediul Politiei Orasului Petrila s-a prezentat o femeie de 26 de ani, din Petrila, care a reclamat faptul ca, la data de 10.12.2017, in jurul orei 18:00, fiica sa, Laban Denisa-Alexandra, in varsta de 9 ani, a mers la un magazin din orasul Petrila, unde a fost insotita de bunica ei. Dupa ce au terminat de facut cumparaturi, bunica a insotit-o pe minora pana aproape de locuinta (in zona Pietei Caprioara), dupa care bunica s-a intors la serviciu, insa minora nu a mai revenit la domiciliu”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara, Bogdan Nitu, potrivit Digi24.ro.

Politistii au solicitat masura urmaririi nationale in acest caz. In momentul in care a disparut, fetita purta o geaca de culoare verde inchis cu blana roz, o pereche de pantaloni sport albastru cu negru si ghete negre cu model roz.

"Minora a mai plecat voluntar de acasa, insa, de fiecare data, a fost gasita pe raza municipiului Petrosani ori a orasului Petrila. Persoanele care detin informatii utile anchetei, sunt rugate sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie sau sa apeleze numarul de urgenta 112”
, mai spun politistii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.