Starea actorului Alexandru Arsinel este stabila, el urmeaza sa fie reevaluat, potrivit Biroului de presa al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti.

"In acest moment este stabil, urmeaza sa fie reevaluat", precizeaza sursa citata, potrivit Agerpres.

Alexandru Arsinel a fost internat de urgenta duminica, la Spitalul Universitar din Bucuresti. Actorul a acuzat dureri toracice. Arsinel a fost dus la spital de membrii familiei.

Reprezentantii spitalului au declarat ca Arsinel a cerut sa nu faca publice date despre starea sa de sanatate. Alexandru Arsinel a facut in 2013 un transplant renal la Cluj-Napoca. De asemenea, el a suferit cinci interventii la coloana.

Actorul a fost afectat de pierderea partenerei sale de scena, actrita Stela Popescu, care a murit in 23 noiembrie in urma unui atac cerebral. Arsinel a urcat pe scena vineri, la Teatrul de Revista „Constantin Tanase“, al carui director este.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.