Luni, se vor semnala precipitatii sub forma de ninsoare, lapovita si ploaie ce vor favoriza aparitia poleiului in Crisana, nordul si nord-vestul Transilvaniei, Maramures si Banat.

In intervalul 10 decembrie - 11 decembrie ora 12, vantul va continua sa prezinte intensificari la munte, indeosebi pe creste, unde rafalele vor depasi 80...90 km/h, spulberand zapada.
Intensificari ale vantului, local si temporar, vor mai fi in dupa-amiaza zilei de duminica (10 decembrie) in sudul si sud-estul tarii, apoi in vestul teritoriului, cu viteze in general de 50...55 km/h.

In a doua parte a noptii de duminica spre luni (10/11 decembrie) si la inceputul zilei de luni (11 decembrie) in Crisana, nordul si nord-vestul Transilvaniei, Maramures si Banat se vor semnala precipitatii sub forma de ninsoare, lapovita si ploaie ce vor favoriza aparitia poleiului.

In zona Muntilor Apuseni si in nordul Carpatilor Orientali, mai ales la altitudini mari, vor fi precipitatii predominat sub forma de ninsoare si se va mai depune strat de zapada, potrivit ANM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.