Femeia care a asistat, impasibila, in timp ce "Mos Craciun" ii teroriza copilul de 5 ani, amenintand-l si tipand la el, recunoaste ca a gresit "un pic" si spune ca nu a vrut decat sa ii dea o lectie fiului ei.

"Am vrut sa il sperii un pic, Doamne fereste, ca eu sunt mama singura, imi cresc singura copilul, am vrut sa il sperii de Mos. Da, recunosc ca am gresit un pic. Eu i-am trimis filmarile, poate ca am exagerat putin, dar nu l-am maltratat. E copilul meu si ma doare sufletul. Nu il maltratez, e sufletul meu. Poate am exagerat putin, dar nu l-am maltratat sau batut niciodata", a spus femeia, in varsta de 31 de ani, potrivit site-ului adevarul.ro.

De altfel, ea recunoaste ca l-a indemnat pe "Mos" sa fie mai dur cu cel mic, deoarece acesta nu este cuminte la gradinita.

Bunica, si ea de fata, spune ca lucrurile au degenerat si ca nu ar fi trebuit sa se ajunga pana aici. Ea crede ca tatal copilului, cel care a si dat autoritatilor filmuletul, vrea sa le faca rau.

"Nu l-a batut nimeni. Ca l-a pus sa zica niste rugaciuni? L-a speriat un pic asta-i drept. Poate nu trebuia sa se ajunga pana aici. Ne pare rau ca s-a ajuns pana aici, s-a panicat putin ca probabil i-a fost frica de Mos. (...) Si la gradinita are probleme, pentru ca are foarte multa energie. Nu l-am batut niciodata, nici eu, nici maica-sa. Nu consider ca l-a traumatizat pe copil. Nu a fost o sperietura dupa care sa ramana copilul cu traume. Nu am facut nimic iesit din comun, l-a speriat mosul putin cu bota, asta-i drept”, a spus bunica baietelului, pentru sursa citata.

Politistii fac cercetari si il vor audia si pe barbatul "deghizat" in Mos Craciun, in cazul de fata, unchiul copilului.

Anamaria Sarb, purtator de cuvant, Politia Bistrita-Nasaud: “Politistii s-au autosesizat si fac cercetari in cadrul unui dosar penal intocmit sub aspectul savarsii infractiuni de rele tratamente aplicate minorului. Cercetarile continua sub supravegherea Parchetului de langa Judecatoria Bistrita .”

Copilul de 5 ani va participa la consiliere psihologica.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.