Judecatoria Alexandria a dispus, joi, arestarea preventiva pentru 30 de zile a tanarului, cercetat pentru savarsirea infractiunilor de lipsire de libertate in mod ilegal si tulburarea ordinii publice. Decizia nu este definitiva, putand fi contestata la tribunalul Teleorman, dar este executorie.

Agresorul fusese retinut de politisti in urma cu o zi, in acelasi dosar fiind cercetati in stare de libertate, pentru savarsirea acelorasi infractiuni, alti doi colegi de clasa, ambii in varsta de 14 ani.

Incidentul in care o profesoara a fost agresata de elevi in clasa, in timpul unei ore de curs, este cercetat si de Inspectoratul ╚ścolar Judetean Teleorman. Reprezentantii institutiei au anuntat ca, in functie de concluziile verificarilor, ancheta administrativa s-ar putea finaliza cu scaderea notei la purtare pentru elevii implicati.

Anchetele in acest caz au inceput dupa ce pe o retea de socializare a aparut o inregistrare in care o profesoara este lovita si injurata de mai multi elevi, care blocheaza usa si nu ii permit sa paraseasca sala de clasa. In urma verificarilor s-a stabilit ca incidentul s-a produs la scoala din comuna Poroschia, victima abuzurilor fiind o profesoara debutanta, care preda disciplina Cultura civica.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.