"A plecat dintre noi, dar spiritul Regelui Mihai va fi in continuare far calauzitor si reper moral pentru generatiile ce vor urma. Dumnezeu sa Va aiba in paza, Majestate!", a scris edilul general, pe Facebook.

Fostul suveran a incetat din viata marti, la varsta de 96 de ani, la resedinta privata din Elvetia. La capataiul Regelui a stat, pana in ultima clipa, principesa Maria, potrivit Casei Regale.

Trupul neinsufletit va fi depus in Holul de Onoare al Castelului Peles, iar apoi, pentru doua zile, in Sala Tronului, la Palatul Regal din Calea Victoriei, potrivit Agerpres.ro.

Slujba de inmormantare va avea loc la Catedrala Patriarhala, iar inmormantarea la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala.

Toti cei care doresc sa depuna flori, jerbe sau coroane sunt invitati sa o faca, incepand de miercuri, la Palatul Regal din Calea Victoriei, in fata intrarii principale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.