Un barbat in varsta de 49 de ani din Izvoarele, Galati, a ajuns din nou in spatele gratiilor dupa ce si-a violat pentru a doua oara mama in varsta de 75 de ani. Barbatul iesise din inchisoare in septembrie, dupa cinci ani si patru luni pe care i-a primit cand si-a violat mama pentru prima data. 

Pe 29 noiembrie, politistii de la Sectia 2 Rurala din Galati au fost chemati de o femeie, care le-a marturisit ca bunica sa in varsta de 75 de ani a fost violata.

Oamenii legii au mers acasa la femeii si au descoperit, din declaratiile femeii, ca a fost violata din nou de fiul sau de 49 de ani. Barbatul a fost gasit intr-o alta localitate si dus la Sectia 2 Politie Rurala pentru cercetari.

Batrana a fost transportata la spital unde i-au fost acordate ingrijirile medicale si unde a fost examinata medico-legal.

Fiul batranei a fost retinut si prezentat ulterior magistratilor, cu mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Anchetatorii au anuntat ca individul si-a petrecut cinci ani si patru luni in spatele gratiilor tot pentru ca si-a violat mama, potrivit Libertatea.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.