Facand referire la incidentul care a avut loc sambata in Piata Victoriei, in care un batran ar fi fost lovit de un protestatar, fostul premier Victor Ponta sustine ca violenta "este un cancer pentru societate".

"Violenta de orice fel este un cancer pentru societate! Cine tolereaza, incurajeaza, lauda sau ignora violenta in societate este complice cu agresorul si la fel de vinovat.

Gestul prin care un batran a fost lovit ieri in Piata Victoriei este deplorabil si de neiertat/ nu stiu exact ce s-a intamplat , daca si el a fost violent e vinovat in egala masura dar nu raspunzi in acelasi fel!

L-am criticat si condamnat public din convingere pe prietenul meu Mirel Palada cand a raspuns violent intr-o emisiune televizata (atunci unii il jeleau pe Mihai Gotiu si altii aplaudau gestul lui Mirel ca pe ceva foarte bun- azi aceiasi farisei au schimbat doar locurile si unii plang de mila batranului lovit iar altii se fac ca nu s-a intamplat nimic)

Violenta trebuie condamnata INTOTDEAUNA si indiferent de persoana agresata sau agresoare! Toti cei care vad doar partea care le convine si o scuza pe cealalta sunt la fel de vinovati ca si agresorul ! Toti cei care speculeaza actele de violenta ca sa obtina capital politic sau mediatic sunt la fel de vinovati ca si agresorul!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Citeste si: Detalii despre incidentul din Piata Victoriei in care a fost implicat un batran de 71 de ani, despre care Jandarmeria spune ca a fost agresat de un protestatar


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.