Aproape 120 de persoane care urmau sa plece sambata seara din Amsterdam spre Bucuresti cu o cursa apartinand companiei TAROM au ramas pe aeroportul din Schipol deoarece aeronava s-a defectat.

TAROM va acorda despagubiri pasagerilor zborului Amsterdam-Bucuresti, iar seful reprezentantei companiei la Amsterdam va fi demis, dupa ce peste 100 de pasageri au ramas sambata seara pe aeroportul Schipol, din cauza ca aeronava care trebuia sa ii transporte s-a defectat, au declarat, duminica, pentru AGERPRES, surse din aviatie.

"TAROM va respecta legislatia si va acorda despagubiri pasagerilor afectati pe zborul de Amsterdam. Noul director general (Wolff Werner-Wilhelm - n. r.) a cerut lista pasagerilor pentru a-i contacta personal, dar inca nu a primit-o. Azi a decis sa il revoce pe seful reprezentantei TAROM Amsterdam",
au spus sursele.

La nivelul TAROM s-a instituit o celula de criza pentru zborul Amsterdam-Bucuresti

Sase pasageri au ramas in Amsterdam, pierzand o cursa de intoarcere pusa la dispozitie de Tarom, noteaza businessmagazin.ro.

Directorul general al companiei TAROM, Werner Wilhelm Wolff, a discutat cu cei 6 pasageri ai zborului ROT364 care au ramas la Amsterdam, asigurandu-i ca va cauta rute alternative pentru a-i transporta cat mai repede posibil catre Bucuresti, potrivit unui comunicat al companiei.

"Directorul general, Werner Wilhelm Wolff, a discutat cu cei 6 pasageri ai zborului ROT364 care au ramas la Amsterdam, asigurandu-i ca TAROM cauta rute alternative pentru a-i transporta cat mai repede posibil catre Bucuresti. De asemenea, directorul companiei a precizat ca TAROM va respecta cu strictete legislatia si va acorda compensatiile prevazute de prevederile internationale",
se arata in comunicat.

In document se precizeaza ca urmare a situatiei generate de anularea intempestiva a zborului ROT 364 Amsterdam - Bucuresti, din data de 2 decembrie 2017, directorul general al TAROM, Werner Wilhelm Wolff a dispus, in cursul noptii, formarea unei celule de criza la nivelul companiei, pentru rezolvarea operativa a acestei situatii.

Citeste si:
Alți 86 de cetățeni români eliberați duminică din Fâșia Gaza au...
Alți 86 de cetățeni români...

"Constatand deficiente majore in comunicarea cu reprezentantul TAROM Amsterdam, directorul general a dispus revocarea acestuia din functie. Directorul general a mai dispus constituirea unei comisii care sa cerceteze aspectele tehnice si operationale care au generat anularea intempestiva a zborului in cauza. Compania TAROM prezinta scuze tuturor pasagerilor zborului ROT 364 Amsterdam - Bucuresti", se mentioneaza in comunicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.