Sase personalitati au primit vineri din partea primarului general al Capitalei "Cheia Orasului Bucuresti", precum si cate o diploma de excelenta.

Este vorba despre academicienii Constantin Balaceanu Stolnici si Razvan Theodorescu, soprana Felicia Filip, fostul jucator de tenis Ilie Nastase, actrita Maia Morgenstern si medicul pediatru Dan Mircea Enescu, noteaza ziare.com, care citeaza Agerpres.

"Este o zi deosebita. Intreaga tara este in sarbatoare, iar Capitala nu putea sa faca exceptie (...) am deosebita onoare sa inmanez cheia orasului Bucuresti si diploma de excelenta pentru intreaga activitate unui numar de sase personalitati.

Aceste personalitati ne-au marcat practic existenta ca romani si ca bucuresteni. Sunt excelente, sunt varfuri in domeniile lor de activitate. Sunt convinsa ca, in orice colt al lumii s-ar fi aflat, s-ar fi bucurat de o recunoastere deosebita", a spus Gabriela Firea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.