Dupa terminarea manifestarilor oficiale de Ziua Nationala, la Iasi, mii de oameni au mers in fata Palatului Culturii, unde primaria impartea 5.000 de portii de fasole cu carnati, dar si vin fiert. Unii oameni au incercat sa intre peste rand sau sa ia mai multe portii. 

Persoanele care au incercat sa intre peste rand au fost oprite de politistii locali, mobilizati in zona. Primaria a instalat garduri metalice si a fost creat un culoar special, care sa impiedice o busculada langa oalele de mancare.

Iesenii au stat la coada si cateva zeci de minute, unii dintre ei incercand sa ia mai multe portii explicand ca vor sa duc si copiilor.

In fiecare an, primaria din Iasi ofera cateva mii de portii de fasole cu carnati oamenilor care participa la manifestarile organizate cu prilejul Zilei Nationale. Mihai Chirica, primarul Iasului a declarat ca va renunta la acest obicei pentru ca "brosuri pot fi oferite in oricare alta zi a anului", informeaza Digi24.ro.

La manifestari au participat aproximativ 10.000 de persoane, unele dintre ele cerand autoritatilor sa isi scurteze discursurile pentru ca parada militara sa inceapa mai repede.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.