Senatorul american John McCain a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Nationale, in care a precizat ca "Romania a dat un exemplu in regiune si in lume" si subliniat relatia apropiata de prietenie dintre cele doua tari. 
McCain a tinut sa precizeze ca tara noastra ofera un exemplu atat in regiune, cat si in lume, prin angajamentul pe care si l-a luat pentru a respecta drepturile omului, dar si prin eforturile sale de a consolida statul de drept, buna guvernare si independenta justitiei, iar toate aceste aspecte fac Romania un aliat de incredere.

"Senatorul John McCain a transmis un mesaj special cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, subliniind ca Romania si Statele Unite au o prietenie apropiata si de durata, bazata pe impartasirea valorilor democratice comune. Senatorul american a precizat ca Romania a dat un exemplu in regiune si in lume prin angajamentul pentru respectarea drepturilor omului si eforturile sale privind consolidarea statului de drept, a bunei guvernari si independentei justitiei, toate acestea fiind elemente care fac din Romania un aliat capabil si de incredere”, se arata intr-un comunicat al Ambasadei Romaniei la Washington, potrivit Digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.