Un barbat de 66 de ani, din orasul Petrila, a murit miercuri seara, dupa ce a fost impuscat de un agent de politie, acesta din urma manuind gresit o arma de vanatoare.

Agentul, care se afla in timpul liber, fusese chemat de prietenul sau, fiul victimei, sa-l ajute la alungarea unui mistret care-i intrase in gospodarie, intr-o zona izolata din orasul Petrila.

Dupa ce l-ar fi impuscat din greseala pe barbat, agentul de politie s-a prezentat la sediul Politiei Petrila, unde a relatat ce s-a intamplat.

"In urma sesizarii, la fata locului s-a deplasat o echipa operativa coordonata de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Petrosani, care efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de ucidere din culpa, urmand ca, in functie de concluziile anchetei, sa fie dispuse masuri legale", a informat purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara, Bogdan Nitu, potrivit Agerpres.

Ancheta penala in acest caz a fost preluata de Parchetul de pe langa Judecatoria Petrosani, competent in investigarea cauzei.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.