Dan Diaconescu a fost eliberat conditionat, dupa ce a efectuat aproape 3 ani din pedeapsa de 5 ani și 6 luni de inchisoare pentru santaj. Decizia a fost luată Tribunalul Ilfov si este definitiva.

Dan Diaconescu a fost incarcerat la Penitenciarul Jilava, de unde cateva sute de detinuti au fost propusi pentru eliberare conditionata in urmatoarea perioada, in baza legii recursului compensatoriu, scrie Digi24.

Dan Diaconescu a fost incarcerat in martie 2015, dupa ce a fost condamnat la 5 ani si 6 luni de inchisoare pentru santaj.

Fostul sef OTV a castigat 200 de zile pentru ca a lucrat in penitenciar si alte 150 de zile dupa ce a scris cinci carti.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.