Pentru bucuresteni, #Dichisar este deja unul dintre cele mai asteptate targuri de Craciun. Anul acesta a crescut deja in casa noua, iar de Craciun va implini 10 editii de cand aduna sub același acoperis cei mai fun designeri si creatori romani de handmade. Ne bucuram sa anuntam ca vor sarbatori aceasta reusita “in deplasare”, cu prima editie dubla: Cluj + Bucuresti!

#Dichisar are loc si de data aceasta in plina febra a cadourilor de Craciun. Pe 9-10 decembrie in Bucuresti, apoi in Cluj pe 16-17 decembrie, #Dichisar va fi gazduit in ambele orase de spatiul cald al Impact HUB, un proiect la fel de ancorat in viata creativa a Romaniei ca si Breslo.ro, organizatorul evenimentului.

Transilvania are o amprenta creativa aparte si un entuziasm autentic pentru design-ul local, pe care le vedem in actiune pe Breslo de ani buni. Abia asteptam sa cunoastem si offline publicul ardelean iubitor de frumos!

Pentru cine nu stie inca, evenimentele #Dichisar sunt intalnirile oficiale ale celei mai mari comunitati creative din Romania: Breslo.ro. E plin de creatori romani alesi pe spranceana, muzica buna si mult fun, ca la niciun alt targ! Uite 5 motive sa nu-l ratezi, oriunde ai fi:

1. ATMOSFERA | Pleci inspirat si binedispus
Oricui ii face bine sa fie inconjurat doar de idei frumoase pentru o vreme. Cei ce l-au vizitat cel putin o data stiu deja ca e targul care iti reseteaza standardele, pe care-l vei compara cu toate cele ce vor urma.

2. PRODUSELE | Funky, alternative, cu suflet, mesaj si misiune
Organizat de cel mai mare marketing creativ din Romania, #Dichisar e la fel de divers precum comunitatea pe care o reprezinta Breslo.ro. Gasesti cadouri destepte si pentru prietena artista si pentru cea geeky, pentru mama, sefa, sora, dar mai ales pentru tine.

3. EXPOZANTII | Oameni faini, talentati si cu picioarele pe pamant

Daca ai nevoie de o injectie de pasiune, aici e locul. Cand te intampina cu zambet larg si creatorul de jucarii dar si designer-ul de bijuterii contemporane, stii ca ai ajuns in locul potrivit. Breslo spune asa:

#Dichisar a crescut atat de repede pentru ca toti cei implicati au crezut in el. Nu a fost niciodata o simpla tranzacte intre noi si expozanti, ci un proiect pe care l-am crescut impreuna cu entuziasm si incredere, mai mare decat am fi putut-o face vreodata singuri. Entuziasmul asta e cel care se simte de la intrare, ca mirosul de cafea. Te molipseste.

4. BAR & BRUNCH | De venit in gasca, e de stat aici
La #Dichisar cafeaua e mereu proaspat macinata, prajiturile se fac cu unt, dulceturile cu fructe din gradina si tartele se comanda cu accent frantuzesc. Grija cu ce va imbracati, recomandam fuste cu elastic in talie.

5. TOMBOLA CU MULTUMIM | +50 de cadouri surpriza donate de designeri
Tombola cu Multumim este modul comunitatii Breslo de a-si arata aprecierea pentru cei ce cumpara de la #Dichisar, sustinand astfel designul romanesc. Fiecare creator doneaza cate un cadou surpriza, pe care il poti castiga pe loc daca esti norocos.
________________________

Detalii pe Facebook. Hai Craciun! ♥
BUCURESTI, 9-10 dec > https://www.facebook.com/events/294146804413630
CLUJ, 16-17 dec > https://www.facebook.com/events/336994226773907
________________________

***
Despre seria de evenimente #Dichisar
Evenimentele #Dichisar sunt showcase-uri periodice de creatie romaneasca. Organizate de Breslo.ro in spirit urban si alternativ, sunt create pentru a da publicului iubitor de frumos ocazia de a-si cunoaste creatorii preferati intr-un loc fun si relaxat. #Dichisar este construit in jurul unui numar limitat de designeri tineri foarte atent selectionati + activitati extra din zona beauty&lifestyle.


***
Despre organizatori – Breslo.ro
Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativa din Romania. Cu peste 185 000 de membri iubitori de design romanesc, platforma Breslo.ro este locul de intalnire al tuturor celor ce vor sa vanda online sau sa cumpere produse unicat, lucrate manual. In 9 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 250 000 de creatii originale si materiale art&hobby, castigandu-si locul ca Mecca handmade-ului autohton.




Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.