Un accident rutier s-a produs, luni, in localitatea Vadul Izei, din judetul Maramures, fiind activat Planul Rosu de interventie. Din primele informatii s-au ciocnit un autobuz cu circa 50 de persoane si un TIR, mai multe echipaje fiind trimise la locul accidentului.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) un accident rutier s-a produs, luni, in localitatea Vadul Izei, fin judetul Maramures, fiind implicate un autobuz cu aproximativ 50 persoane si un autocamion. La nivelul judetului Maramures s-a declansat Planul Rosu de Interventie.

O singura persoana a fost incarcerata, fiind cooperanta, insa s-a reusit descarcerarea si a fost predata echipajului de prim-ajutor SMURD.

Au fost alertate un echipaj de descarcerare, doua echipaje de prim ajutor SMURD, o autospeciala de transport victime multiple si 3 echipaje ale Serviciului de Ambulanta.

Pana la ora transmiterii acestei stiri, 13 persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.