Bitcoin isi continua ascensiunea si se indreapta spre un nou record istoric, de 10.000 de dolari, dupa ce s-a apreciat cu o cincime in ultimele trei zile. 

De la inceputul anului, moneda virtuala s-a apreciat constant, doar de la inceputul lunii octombrie dublandu-si valoarea.

Bitcoinul castiga 4,5% luni, fiind tranzactionat cu 9.687 de dolari.

"Cresterea pare sa se datoreze retailului", sustine Brian Kelly, director general al BKCM, firma de investitii specializata in macroeconomie si activitati digitale, potrivit Mediafax.ro.

De miercuri pana vineri, platforma a inregistrat aproximativ 100.000 de conturi noi, ajungand la un total de 13,1 milioane, de la 4,9 milioane de utilizatori cat avea in luna noiembrie a anului trecut.

CME Group, cel mai mare operator bursier din lume, a anuntat ca incepand de luna viitoare, va oferi produse futures pe baza de bitcoin, sustinand astfel cotatia Bitcoin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.