O fetita de doi ani a fost tranportata in coma la spital, dupa ce a cazut de la etajul al treilea al unui bloc din Iasi.

UPDATE 11:47 - La momentul incidentului fetita s-ar fi aflat singura acasa si ar fi spart geamul cu ciocanul, dupa care s-a prabusit in gol de la etajul trei. Vecinii au fost cei care au apelat numarul de urgenta 112 si au acoperit-o cu o patura pana la sosirea echipajelor medicale.

Medicii de la Spitalul Sfanta Maria din Iasi, unde a fost transportata fetita, sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire.

"Echipajul medical a gasit o fetita in varsta de doi ani, inconstienta, in stare de soc traumatic, cu fractura craniana, plagi taiate la nivelul fetei si abdomenului, dar si fractura antebrat stang. Pacienta a fost transportata in coma de gradele doi-trei la spitalul de copii Sfanta Maria din Iasi pentru investigatii de specialitate",
a spus Nicolai Pralea, purtatorul de cuvant al Serviciului de Ambulanta Iasi.

Autoritatile au demarat o ancheta pentru a stabili imprejurarile in care a cazut fetita, noteaza stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.