Cinci saci cu 10 milioane de cartele SIM care proveneau de la toti operatorii de telefonie mobila au fost gasiti in spatele unui bloc din Bucuresti de un barbat care iesise sa isi plimbe cainele. In prezent, reprezentantii Sectiei 3 de Politie incearca sa identifice provenienta SIM-urilor. 

"La data de 20.11.2017, prin sistem 112, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti a fost sesizata de un barbat ca pe o strada de pe raza sectorului 1 a gasit mai multi saci continand cartele telefonice (sim-uri)", au anuntat politistii, potrivit Adevarul.ro.

Barbatul iesise sa plimbe cainele, in dimineata zilei de duminica, cand a zarit doi indivizi care incercau sa incarce saci intr-o masina. Cei doi au luat-o la fuga atunci cand barbatul i-a confruntat.

In interiorul sacilor se aflau milioane de cartele SIM, apartinand tuturor operatorilor de telefonie mobila de pe piata. Cel care i-a gasit a incercat cateva dintre cartele si a constatat ca functionau.

Un echipaj al Sectiei 3 s-a deplasat la fata locului si a demarat verificari pentru stabilirea provenientei cartelelor, dar si modul in care sacii au ajuns in spatele blocului din Capitala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.