Agentia Nationala de Integritate a sesizat o diferenta nejustificata de peste 100.000 de euro intre avere si veniturile obtinute in cazul unui fost deputat PNL.
"Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta unei diferente nejustificate, in cuantum de 470.476 lei (echivalentul a 111.675 euro), intre averea dobandita si veniturile realizate de catre Lese Doru Brasoan in perioada exercitarii mandatului de parlamentar 2008 – 2012. Avand in vedere cele de mai sus, Agentia Nationala de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Cluj, in vederea inceperii actiunii de control cu privire la modificarile patrimoniale intervenite si veniturile realizate in perioada exercitarii functiei de catre Lese Doru Brasoan.

Persoana evaluata a fost informata despre declansarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiaza (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat si de a prezenta date sau informatii pe care le considera necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum si despre existenta diferentelor semnificative. Lese Doru Brasoan a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere", se arata intr-un comunicat ANI.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.