Zeci de oameni au fost evacuati miercuri seara din City Park Mall, Constanta, in jurul orei 22:30, fiind anuntati ca este mult fum in interiorul complexului. 

Echipajele sosite la fata locului au stabilit ca fumul provenea de la un incendiu care izbucnise la unul dintre depozitele mall-ului.

In momentul incidentului, toate magazinele erau inchise, intrucat au program pana la ora 22:00, dar zeci de persoane se aflau in zona de jocuri si in salile de cinema.

Incendiul a fost stins repede si nu exista persoane ranite.

Sorin Drache, reprezentantul centrului comercial, a precizat ca incendiul a izbucnit la nivelul minus 1, intr-o aripa veche a mall-ului, unde se afla, printre altele, si un depozit al unui chirias.

“Incendiul a izbucnit in unul dintre spatiile comerciale din cadrul City Park, in afara programului de functionare a mallului, dupa ora 22.00, in acel moment singurii clienti prezenti in centrul comercial fiind in incinta cinematografului. Toate sistemele de siguranta ale centrului comercial au functionat corespunzator, alarma de incendiu declansandu-se imediat, iar echipa mall-ului a reactionat prompt in sesizarea autoritatilor si evacuarea in siguranta a clientilor. Incendiul a fost stins in scurt timp. Mentionam ca nicio persoana nu a fost pusa in pericol. in acest moment, ne asiguram ca toate masurile sunt luate pentru ca centrul sa-si poata primi maine clientii in conditii optime”, a declarat reprezentantul mall-ului, potrivit Evz.ro.

Pompierii vor stabili cauza incendiului si vor face o estimare a pagubelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.