Eleganta si eficienta trebuie sa mearga mana in mana pentru fiecare barbat care se considera activ. Trebuie sa fii in multe locuri intr-o zi, sa te prezinti mereu impecabil si sa lasi o impresie pozitiva? Atunci trebuie sa fii pregatit sa impresionezi de fiecare data. Pentru asta, iti recomandam o lista de accesorii accesibile pe care trebuie sa le ai de fiecare data la tine. Ele iti vor asigura o fereastra pentru o prima impresie pozitiva. Restul va tine de tine.

10 accesorii istete care nu trebuie sa lipseasca din viata unui barbat activ:

1. Un detaliu mereu la indemana
Unul dintre detaliile care vor iesi mereu in evidenta la un barbat este ceasul de la incheietura mainii. Nu trebuie sa fie un model scump, ci trebuie doar ales cu gust. E important sa simti ca ti se potriveste tie, dar si hainelor tale. Ceasul nu va vorbi niciodata in numele tau in cazul unei intalniri importante, dar va ajuta la formarea unei imagini pozitive. Potrivit publicatiei americane AskMen, “un ceas este un accesoriu puternic si care nu numai ca te ajuta sa fii mereu la timp, dar da indicii in numele tau despre gusturile tale, poate chiar mai mult decat orice alt accesoriu”.

2. Fii mereu la zi cu noutatile

In fiecare grup, exista acel individ care cunoaste cele mai bune solutii pentru orice provocare, gaseste cele mai eficiente accesorii pentru momente cheie in care trebuie sa impresioneze intr-un fel si vrea sa se miste cat mai repede, indiferent de context. Tu poti fi acel individ. Incearca de fiecare data sa fii la zi cu noutatile de pe piata si incearca sa nu te feresti de lucrurile noi. Spre exemplu, pentru ca ai nevoie de eficienta atat acasa, cat si la locul de munca, atunci cand ai o prezentare de facut ajuta-te singur folosind o mini tastatura wireless TV, care se poate conecta atat la tableta, cat si la smartphone. Un astfel de accesoriu “smart” te va ajuta sa te misti mai repede si mai comod in foarte multe situatii si iti va da un aer profi in fata celorlalti.

3. Eleganta e importanta
Singurul nod din gat pe care trebuie sa il ai atunci cand te intalnesti cu un client important e cel de la o cravata eleganta. Alege cu grija un material de calitate si un model care sa se potriveasca fiecarei ocazii, iar imaginea ta va avea mult de castigat.

4. Productivitatea e cheia

E greu sa ne imaginam acum o persoana activa care nu foloseste un smartphone. Alege intotdeauna telefonul pe care ti-l cumperi in functie de necesitatile tale. Un procesor puternic e bun daca iti place sa te joci sau sa folosesti multe aplicatii grele in acelasi timp. Daca folosesti un telefon doar pentru mailuri, mesagerie si convorbiri, atunci investitia poate fi mai mica din acest punct de vedere. Nu conteaza modelul pe care il folosesti, dar conteaza sa arati ca traiesti in prezent si ca esti mereu conectat cu cei din jurul tau.

Citeste si:
Cum s-au pregătit Ionuț Rusu și George Tănase pentru America...
Cum s-au pregătit Ionuț Rusu...

5. O nota in plus de stil
Scrisul de mana nu mai este ceea ce era odinioara, dar asta nu inseamna ca nu mai conteaza. Fiecare dintre noi a trecut prin situatia in care a trebuit sa semneze si sa completeze acte dupa ce mai bine de jumatate de an nu a scris nimic de mana, folosind doar un computer sau un telefon. Asa cum americanii de la GQ observa, “scrisul de mana nu mai are importanta de altadata, dar iti va pune intotdeauna personalitatea intr-o anumita lumina”. Obisnuieste-te sa ai mereu la tine, in buzunarul sacoului, un stilou elegant. Din cand in cand, mai exerseaza-ti scrisul de mana, pentru a avea mereu dexteritate. Tine minte, nu vei fi nevoit sa-l folosesti prea des, dar atunci cand chiar se va pune problema, cu siguranta va fi un moment important in care va trebui sa impresionezi.

6. Unde iti tii banii?
Un portofel de calitate, din piele, da o nota aparte personalitatii tale. Nu cauta sa impresionezi cu banii pe care ii ai, ci cu modul in care iti alegi lucrurile din jurul tau.

Citeste si:
iPhone vs. smartphone-uri Samsung: care este cel mai bun?
iPhone vs. smartphone-uri...

7. Mergi cu incredere
Evita sa porti aceeasi pereche de pantofi in fiecare zi, pana cand se va uza complet. Cauta sa ramai mereu intr-o nota prezentabila, indiferent cum alegi sa te imbraci. Tocmai din acest motiv, e bine sa ai in picioare o pereche de pantofi care arata ca noi, desi ii ai de ceva timp. Cu doar cateva perechi in garderoba, pe care le schimbi in mod regulat, poti sa-ti pastrezi mai mult timp incaltamintea si sa reduci drastic nivelul de uzura.

8. O prezenta placuta
Parfumul a fost, este si va ramane o nota uriasa data personalitatii tale. Poti umple o camera cu prezenta ta, te poti face remarcat si chiar vei ramane in memoria celor din jurul tau tocmai din acest motiv. Alege un parfum care sa ti se potriveasca si te va ajuta sa creezi o impresie mereu placuta.

9. Priveste lumea cu alti ochi
O pereche de ochelari de soare sau de vedere, dupa nevoi, daca este aleasa cu gust si istetime, iti poate schimba cu totul infatisarea si va contribui la impresia pe care cei din jurul tau o vor avea despre tine.

10. Respira usurat

Un ultim accesoriu pe care e obligatoriu sa-l ai mereu la tine este guma de mestecat. Obisnuieste-te sa-ti reimprospatezi constant respiratia. Fie ca esti la o intalnire cu clientii, o vizita in familie, la un interviu sau la o intalnire romantica, o respiratie neplacuta va anula orice alt efort de a arata prezentabil.

Citeste si:
Ce accesorii îți trebuie pentru jogging: top 5 accesorii pentru...
Ce accesorii îți trebuie...

Care sunt accesoriile de care tu nu te poti lipsi niciodata?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.