Dragnea a inceput prin a spune la Romania TV ca PSD nu are puterea, ci guvernarea.

”Este foarte importanta precizarea aceasta. (...)Puterea este de ani de zile, cel mai serios din 2005, la seful statului din Romania, putere oculta folosita in mod ocult, ilegal si neconstitutional", a apreciat Liviu Dragnea.

Apoi, la insistentele moderatorilor cu privire la incidente in care a fost implicat, la faptul ca ar fi fost insultat in timp ce calatorea cu avionul si la faptul ca i se flutura catusele in fata, Dragnea a spus: "Nu merg nici cu bata la mine, nu meg nici cu SPP-ul lui Pahontu".

Dupa aceea, a continuat: "Apropo, domnule Pahontu, nu mai incercati la niciun membru PSD sa-l convingeti sa aiba ganduri de marire! Ocupati-va de SPP si de paza lui Iohannis. Sfat prietenesc”.

Intrebat daca seful SPP este implicat in politica, liderul PSD a replicat: "E demult bagat. E postasul de serviciu, vestitorul de serviciu de la Cotroceni. A fost al lui Basescu, acum este al lui Iohannis".

El a precizat ca are aceste informatii de la cei pe care Lucian Pahontu i-ar fi abordat, scrie News.ro.

”Am informatii de la cei la care a fost”, a continuat seful PSD, adaugand: "Asta e tot ce pot spune in seara asta, cei la care a fost, daca vor sa spuna, or sa spuna".

In aceeasi emisiune, Liviu Dragnea a fost intrebat in beneficiul cui este "executia" sa, explicatia sa fiind:"In beneficiul lui Iohannis si al sistemului, foarte simplu!"