Sute de bucuresteni s-au calcat in picioare, luni, pentru a-si depune dosarele de acordare a stimulentului oferit adultilor cu handicap din Capitala. Multi dintre ei s-au asezat la coada inca de noaptea, pentru a fi sigur ca ajung primii. 

Orele de asteptare i-au determinat pe oameni sa isi piarda rabdarea si sa se imbulzeasca, iar politistii au incercat in zadar sa ii organizeze, anunta Stiri.tvr.ro.

Primaria Municipiului Bucuresti a hotarat, in vara acestui an, sa ofere un stimulent in valoare de 500 de lei lunar persoanelor adulte cu handicap. Astfel, bucurestenii pot sa depuna cereri oricand, intrucat nu exista un termen limita pentru acceptarea dosarelor.

De acest stimulent financiar pot beneficia adultii incadrati in oricare dintre cele patru grade de handicap, care au domiciliul sau resedinta in Bucuresti, al caror certificat de handicap a fost eliberat de una dintre comisiile de la nivelul sectoarelor Capitalei.

Oamenii vor primi banii incepand cu luna urmatoare depunerii cererii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.