"Era un act de solidaritate. Modul in care ne comportam la un anumit moment cred ca e un act normal. Poti sa sustii un coleg in niste momente dificile si, repet, modul in care merg pe banda sau se instrumenteaza anumite dosare nu cred ca este in regula”, a declarat Florin Iordache.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost pus luni sub urmarire penala sub acuzatiile de constituire a unui grup infractional organizat, folosire sau prezentare cu rea-credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete si abuz in serviciu cu obtinere de foloase pentru sine sau pentru altul, intr-un dosar in care sunt urmarite penal alte opt persoane, intre care reprezentanti ai firmei Tel Drum, a anuntat DNA.

Dragnea a ajuns la DNA luni dimineata el fiind asteptat de aproximativ 50 de membri de partid, intre care vicepremierul Paul Stanescu, liderul PSD Dolj Claudiu Manda si secretarul general al partidului, Marian Neacsu.

Anuntul privind prezenta lui Dragnea la DNA a fost facut cu o zi in urma chiar de el, care nu a precizat insa in ce dosar a fost chemat de procurorii anticoruptie. "Voi merge maine la DNA", a spus Dragnea, duminica, la sosirea la Congresul Tineretului Social-Democrat.

In ceea ce priveste dosarul in care a fost citat, Liviu Dragnea a spus: "Ce conteaza?". "Tot acest circ nu ar avea rost daca nu as fi citat", a continuat liderul PSD.

Intrebat daca se asteapta la o solicitare a DNA catre Parlament pentru avizarea urmaririi penale in cazul sau, Liviu Dragnea a raspuns: "S-ar putea sa fie cam mult".