Un preot de 44 de ani a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce a lovit mortal cu un autovehicul un barbat in varsta de 49 de ani care mergea pe marginea unui drum din comuna Schela, Galati, iar apoi a parasit locul accidentului.

"Un barbat, de 49 de ani, din Schela, in timp ce se deplasa pe partea dreapta a drumului DJ 251 K, a fost accidentat mortal de un autoturism. Conducatorul auto a parasit locul accidentului, dar politistii l-au identificat, fiind vorba despre un barbat de 44, din comuna Schela. Testat cu aparatul Dragger s-a stabilit ca acesta avea o alcoolemie de 1,34 mg/l alcool pur in aerul expirat", sustine Crina Dragu, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Galati.

Barbatul care a provocat accidentul ar fi un preot din comuna, Danut Hohota, conform unor surse din cadrul anchetatorilor.

In urma tragediei, un dosar penal pentru ucidere din culpa, conducere sub influenta alcoolului si parasirea locului accidentului a fost intocmit de catre autoritati, scrie hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.