Trei persoane au murit si una a fost grav ranita in urma unui accident rutier care a avut loc duminica, in judetul Constanta, dupa ce doua autovehicule s-au ciocnit frontal. In urma evenimentului mai multe persoane au ramas incarcerate, pentru scoaterea lor fiind nevoie de interventia pompierilor.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea, pompierii au fost solicitati sa intervina duminica dupa amiaza la un accident rutier petrecut intre localitatile Ovidiu si Mihail Kogalniceanu, ei fiind informati ca exista persoane incarcerate, dar si scurgeri de combustibil.

La fata locului s-au deplasat o autospeciala, un echipaj de descarcerare, o ambulanta SMURD si trei ambulante din cadrul Serviciului Judetean, dar si elicopterul SMURD. Conform primelor informatii, doua autovehicule s-au ciocnit frontal. In urma accidentului, doua persoane au murit pe loc, iar alte doua erau incarcerate, fiind in coma, scrie News.ro.

Potrivit reprezentantilor Serviciului de Ambulanta, una dintre persoanele ranite a intrat in stop- cardiorespirator, iar in ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale a fost declarata decedata.

In urma accidentului doi barbati si o femeie au murit, iar o patra persoana se afla in stare grava, aceasta fiind transportata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta cu un echipaj SMURD.

De asemenea, circulatia in zona a fost blocata in urma acestui eveniment.

Politistii continua cercetarile pentru a stabilit imprejurarile in care a avut loc accidentul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.