Un barbat in varsta de 46 de ani din Capitala a fost trimis in judecata dupa ce a intretinut relatii sexuale cu un minor dintr-un centru de plasament din Oradea.

"Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Oradea au dispus trimiterea in judecata a aunui barbat pentru savarsirea infractiunilor de pornografie infantila prin sisteme informatice si act sexual cu un minor", se arata intr-un comunicat DIICOT.

Barbatul nu numai ca i-a facut complimente minorului, dar i-a incarcat cartela telefonica, i-a trimis bani si alte bunuri, pentru a-i castiga increderea si pentru a putea intretine relatii sexuale cu el. Apoi, au inceput sa sa aiba "discutii privind teme de natura sexuala, si-au trimis reciproc fotografii, au schimbat numerele de telefon, stabilind si faptul ca urmeaza sa se intalneasca intrucat sunt indragostiti unul de altul", ulterior barbatul promitandu-i baiatului ca il va lua cu el la Bucuresti, noteaza reporterntv.ro.

Pe data de 22 septembrie, barbatul a mers la Oradea, solicitandu-i copilului sa-l prezinte in fata preotului paroh drept unchiul sau pentru a-l putea scoate din centrul de plasament.

Cei doi s-au intalnit, barbatul complimentandu-l pe baiatul de 14 ani, sustinand ca este mai frumos decat in fotografii. Dupa ce au mers la restaurant, au ajuns la o pensiune din judetul Bihor unde au intretinut relatii sexuale, fiind gasiti de autoritati in urma unei sesizari a preotului.

Dosarul a fost inaintat spre competenta solutionare Tribunalului Bihor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.