Nicoleta Cirjan, tanara care sustine ca are un copil cu fostul principe Nicolaesustine ca telefonul ii suna continuu de doua zile, intrucat oamenii doresc sa afle cum comenteaza ceea ce se intampla la Casa Regala, raspunsul ei fiind ca tace din smerenie, nu pentru ca nu ar avea lucruri de spus, informeaza stirileprotv.ro.

"De doua zile imi suna telefonul incontinuu, mesaje, solicitari de interviuri, oamenii vor sa stie cine sunt, ce fac si, mai ales, cum comentez tot ceea ce se intampla in Casa Regala. Tuturor le-am spus ca in acest moment, in care Regele Romaniei e pe patul de moarte, cred ca o minima dovada de respect fata de Maria Sa este sa tacem cu totii din gura. Asadar, tac din smerenie, nu pentru ca nu am lucruri de spus. Prefer sa nu alimentez in niciun fel scandalul rusinos la care suntem martori de cateva zile. Imi asum faptul ca, nedand replica la minciunile care se vehiculeaza despre mine, sunt defaimata si mi se construieste, in continuare, o imagine foarte indepartata de ceea ce sunt eu cu adevarat.

Nu ma nelinistesc deloc, caci adevarul va fi intotdeauna mai puternic, iar lumina va strabate intunericul.

Sa tinem capul plecat si asa sa ne ajute Dumnezeu!", a scris Nicoleta Cirjan pe Facebook.

In urma cu doua zile, tanara a avut o prima reactie: "Pentru ultima oara, va reamintesc: nu am refuzat niciodata sa fac test ADN cu Iris! Tot ce am cerut a fost sa il facem in doua locuri diferite (alese chiar si prin tragere la sorti). Acum, intrebare de 10 puncte pentru toti carcotasii mei: daca are intentii bune referitor la copilul lui de ce refuza sa faca doua teste?", a scris ea pe aceeasi retea de socializare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.