Incepe inca o campanie de reduceri Black Friday, insa ce este mai important de retinut este ca ai ocazia sa ii cumperi un cadou practic cu care sa il surprinzi de sarbatori. Daca vrei sa vezi ce poti sa cumperi pentru barbati, in Vinerea Neagra 2017 am pregatit pentru tine cateva sugestii cu aparate de ingrijire personala din care sa alegi.

Black Friday este unul dintre cele mai asteptate evenimente de final de an. Mai este foarte putin si incepe o editie noua cu promotii care te ajuta sa faci economii, dar te ajuta sa cumperi cadouri practice si originale celor dragi, pe care ii surprinzi de Craciun. Am ales pentru tine cateva dintre cele mai inspirate daruri pentru barbati din care sa alegi.

Un barbat care se respecta este unul care are grija de el, care este preocupat de modul cum arata. Si uneori are nevoie de putin ajutor in acest sens, indiferent ca vorbim despre tuns, despre barbierit sau de un zambet cu care cucereste. Un lucru bun este ca de Black Friday 2017 produsele pentru ingrijire sunt puse la vanzare cu reduceri considerabile si ca se pot cumpara diverse aparate chiar si la jumatate de pret.

Cadouri pentru barbati de Black Friday 2017: ce aparate de ingrijire merita sa alegi

Un aparat de tuns performant costa extrem de mult si nu este tocmai accesibil ca pret, asa ca o solutie ar fi sa astepti debutul Black Friday 2017 si sa cumperi unul. In plin sezon de promotii, optiunile vor fi extrem de variate si va si mai greu sa alegi, asa ca am ales noi pentru tine cateva produse de ingrijire pentru barbati, asupra carora sa te opresti. Sunt idei care te pot salva si daca vrei sa cumperi un cadou in avans pentru Craciun. In plus, investitia este pe termen lung, asa ca merita achizitia.

Vezi oferta aici

Aparat de ras electric: oferta pentru gadgeturile de barbierit este una extrem de generoasa. Plus ca multe aparate sunt extrem de performante si promit rezultate dintre cele mai atragatoare. Unde mai adaugi ca unele sunt multifunctionale si pot fi folosite wet&dry.

Poti opta pentru aparatul de ras Philips S5420/06 cu Lame Multiprecision si rotire in 5 directii, aparatul hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBlade Pro QP6520/20, aparatul de ras Braun Series 9 9290CC Wet&Dry cu 5 elemente de ras si Statie Clean&Charge cu Tehnologie SyncroSonic sau kit-ul de ingrijire multifunctional Braun MGK3080 9-in-1.

Trimmerul facial este ideal pentru a indeparta parul inestetic din nas sau din urechi. De obicei functioneaza pe baterii si pretul de achizitie este accesibil. Utilizatorii recomanda modelul de trimmer nas/urechi Taurus Hipnos.

Aparat de tuns parul
sau ce sa-i cumperi daca este destul de priceput sa-si faca propriile frizuri. Aici sunt destule variante, dar noi credem ca merita sa investesti intr-un model professional precum aparatul de tuns profesional cu acumulator Babyliss Pro Volare X2 Ferrari FX811, aparatul de tuns profesional cu cablu Andis US-1 Pro.

Citeste si:
Cadouri deosebite pe care le poți oferi femeilor din viața ta
Cadouri deosebite pe care le...

Periuta de dinti electrica ar trebui sa fie ceva foarte apreciat. Cateva modele atractive sunt cele care curata eficient si ajuta la sanatatea si frumusetea danturii. Sunt foarte bune: periuta electrica Oral-B Professional Care 3000 Cross Action, periuta de dinti electrica Panasonic EW-DE92-S803, periuta de dinti electrica ORAL-B PRO 4000 Cross Action

Uscator de par: si aici sunt cateva propuneri interesante si am spune ca ar trebui sa se aleaga dintre cele mai bune modele de Black Friday 2017. Uscatorul de par Remington Shine Therapy D5216 sau uscatoarele cu protectii termice ar trebui sa convinga.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.