Un fost sef al Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Buzau, a fost trimis in judecata de catre Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti pentru conducerea pe drumurile publice a unui autoturism neinmatriculat care avea montate placute cu numere false, informeaza hotnews.ro.

"Procurorii Sectiei de urmarire penala din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a inculpatului NICOLAE VASILE - pentru savarsirea infractiunilor de punere in circulatie sau conducere a unui vehicul neinmatriculat si punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu un numar fals de inmatriculare prev. de art. 334 al.1 C.p. cu aplic. art. 35 al.1 C.p. si art. 334 al.2 C.p. cu aplic. art. 35 al.1 C.p. cu aplic final art. 38 al.1 C.p..

In rechizitoriul intocmit in cauza, procurorii au retinut urmatoarea situatie de fapt:

In perioada 06.10.2014-22.06.2015, inculpatul Nicolae Vasile, la data savarsirii faptelor avand calitatea de comisar sef de politie – sef al Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Buzau, a condus pe drumurile publice si a introdus in parcarea I.P.J. Buzau, autoturismul marca Alfa Romeo care nu era inmatriculat si care avea montate placutele cu numarul de inmatriculare BZ 48 FCD.

Dosarul a fost trimis, spre competenta solutionare, la Judecatoria Buzau
", se arata intr-un comunicat emis de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.