Un accident grav a avut loc pe DN6, in judetul Caras- Severin, in urma caruia trei persoane au murit, iar alte doua au fost ranite.

"Accidentul a avut loc pe DN6, iar din primele cercetari a rezultat ca un barbat de 60 de ani din localitatea Armenis a condus un autoturism dinspre Caransebes spre Orsova, iar la kilometrul 436 acesta nu s-ar fi asigurat corespunzator la efectuarea unei depasiri multiple si a intrat in coliziune frontala cu o autoutilitara condusa de un barbat de 45 de ani din judetul Mehedinti", a declarat Cecilia Danet, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al judetului Caras- Severin, potrivit digi24.ro, care citeaza News.ro.

Soferul autovehicului care a intrat in depasire si doua persoane care se aflau in aceeasi masina au murit pe loc, un al treilea pasager fiind grav ranit. In schimb, soferul autoutilitarei s-a ales cu rani usoare. Cei doi au ajuns la Spitalul Municipal Caransebes.

Autoritatile fac cercetari pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, noteaza stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.