Un biciclist a fost accidentat mortal de un sofer in varsta de 30 de ani din localitatea Beceni, judetul Buzau. Conducatorul auto a parasit locul accidentului, dar a fost blocat in trafic de alti soferi care au vazut incidentul. Testat de politisti, barbatul avea o alcoolemie de 1,02 miligrame per litru alcool pur in aerul expirat.  

Soferul se deplasa din Beceni, pe DN2 (E 85), catre Buzau, iar pe podul de la Maracineni a acrosat un biciclist in varsta de 45 de ani, care mergea in aceeasi directie. In urma impactului, barbatul de pe bicicleta a murit pe loc, informeaza purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Buzau, Mihail Draghiciu.

Dupa accident, conducatorul auto si-a continuat drumul, dar a fost blocat in trafic de alti soferi care au vazut ce s-a intamplat.

Ajunsi la fata locului, politistii l-au testat pe sofer cu aparatul etilotest si au stabilit ca avea o alcoolemie de 1,02 miligrame per litru alcool pur in aerul expirat. A fost dus la Spitalul Judetean Buzau pentru recoltarea mostrelor biologice si, ulterior, va fi trimis la audieri.

Pe numele sau a fost intocmit un dosar penal pentru ucidere din culpa si parasirea locului accidentului, informeaza Digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.